Pojdi na glavo Pojdi na vsebino Pojdi na nogo

Kaj početi?

Virtualno potovanje skozi čas

Let s Pegazom

Podajte se na edinstveno virtualno potovanje v doživetju, ki je na voljo v najvišjem nadstropju Stolpa Kristal. Legenda pravi, da je Pegaz z udarcem kopita odkril prvi zdravilni vrelec v Rogaški Slatini, in prav to legendarno bitje vas bo popeljalo skozi časovni prelet bogate zgodovine kraja.

Med interaktivnim potovanjem v navidezni resničnosti boste lahko aktivirali različne zgodovinske osebnosti, ki so zaznamovale razvoj zdravilišča in turizma v tem delu Slovenije. Vsaka osebnost odpira vrata v drugo obdobje, omogoča poglobljeno razumevanje in vas vodi skozi ključne dogodke vse do sodobnosti.

Doživite zgodovino na popolnoma nov način in odkrijte, kako je Rogaška Slatina skozi stoletja postala ena izmed vodilnih zdraviliških destinacij. "Let s Pegazom" je več kot le ogled; je interaktivna izkušnja, ki bo obogatila vaše razumevanje in čut za lepote preteklosti.

Od pritličja do vrha

Dvigalo

Stolp Kristal v Rogaški Slatini, ki s svojimi 106 metri velja za najvišjo stavbo v Sloveniji, združuje kulinarične užitke in edinstvene razglede v eni lokaciji. Obiskovalci lahko svoje doživetje začnete že v pritličju, kjer vas pričaka panoramsko dvigalo s kapaciteto do 21 oseb, ki vas do vrha pripelje v pičlih 35 sekundah.

Sprostitev iz vrha

Kavarna

V prvem nadstropju se nahaja udobno opremljena kavarna, ki nudi prostor za sprostitev ob kavi in sladicah ter omogoča sprehod skozi prozorna tla, kar doda še pridih adrenalina.

Za najbolj pogumne

Razgledna ploščad

Za konec lahko obiskovalci stopite na odprto razgledišče na višini 104 metrov in se sprehodite na odprtem prostoru. Stolp Kristal ni le arhitekturni dosežek, temveč prostor, kjer se prepletajo zgodovina, kultura, tehnologija in narava, kar nudi celovito doživetje.